فهرست مطالب
با توجه به شرایط اقتصادی این روزها، ممکن است فکر خریدن اجناس دست دوم به ذهنتان خطور کرده باشد. این روش ممکن است برای بسیار از وسایل خانه و زندگی مناسب باشد؛ اما بعضی از کالاها را نباید دست دوم خرید. در این مطلب از وبلاگ المارکت به این دسته از لوازمخانگی میپردازیم. با ما باشید.
مقدمه
ممکن است گاهی تصمیم بگیریم با خرید اجناس دست دوم در مخارج خود صرفهجویی کنیم یا صرفاً خرید چنین وسایلی را خالی از اشکال میدانیم. اگرچه خرید وسایل دست دومی مثل قفسههای کتاب، کتابها و سیدیها، دیویدیها ایدهی خوبی است، اما چیزهایی هم وجود دارد که نباید آنها را بهصورت دست دوم خریداری کرد. در مطلب پیش رو وسایلی را که خرید دست دوم آنها توصیه نمیشود را مرور میکنیم:
وسایل پختوپز
قابلمهها و تابهها درصورتیکه تقریباً جدید به نظر برسند، میتوانند بهعنوان جنس استفادهشده دوباره خریده شوند؛ اما اگر هرگونه نشانهای از خرابی داشتند، آنها را نخرید؛ زیرا ممکن است به دلیل وضعیت و محل نامناسب نگهداری، برخی آلودگیهای شیمیایی جذب جداره داخلی آنها شده باشد.
جاروبرقی
این یکی خیلی ساده است. تنها یک دلیل وجود دارد که مردم میخواهند از شر جاروبرقی خلاص شوند، چون بهاندازه کافی کار نمیکند و مکندگی ندارد. حتی اگر یک جاروبرقی کارکرده از فردی مطمئن دریافت کردهاید، آن را پس دهید و یک جدید بخرید.
تلویزیون
بهسختی میتوان تشخیص داد صاحبان قبلی وسایل برقی مثل تلویزیون، دیویدی پلیر و غیره بهخوبی از آنها مراقبت کردهاند یا خیر. برای مثال، اگر صفحهی تلویزیون پلاسمای شما دچار خرابی شود، مجبور خواهید شد هزینه بسیار زیادی را صرف تعمیر یا تعویض آن کنید تا حدی که گاهی این هزینه با قیمت خرید یک تلویزیون جدید برابری میکند.
هزینه تعمیر یا جایگزینی قطعات جدید روی تلویزیونهای اچ دی بسیار زیاد است، حتی ممکن است این هزینهها بهاندازه خرید تلویزیونی کمی مدل پایینتر باشد. علاوه بر این هزینه تعمیرات احتمالی را نیز باید پرداخت کنید؛ چون تلویزیون دست دوم خریدهاید و از گارانتی تعمیرات بهرهمند نیستید.
دیویدی پلیر
با اینکه خرید دیویدیهای دست دوم فکر خوبی است، اما خرید پلیر آنها اصلاً فکر خوبی نیست؛ زیرا این دستگاهها لیزرهایی دارند که بهمرور مستهلک میشوند و بهطور ناگهانی از کار میافتند.
اسپیکر
ممکن است اسپیکرهای دست دوم از نظر پخش صدا دچار مشکل باشند و نتوانید از تمام ظرفیت صوتی آنها استفاده کنید، بهویژه اگر صاحب قبلی آنها عادت به پخش موسیقی با بالاترین صدا را داشته است. تشخیص عیوب لوازم صوتی مثل اسپیکر در نگاه اول کار دشواری است و احتمالاً زمانی متوجه اشکالات آن میشوید که برای اولین بار با آن شروع به پخش موسیقی میکنید.
محافظ نوسان برق
با خرید محافظهای برق دست دوم هم این احتمال وجود دارد که دستگاه معیوب بوده و بهدرستی کار نکند. در این صورت ممکن است به وسایل برقی شما هم آسیب وارد شود.
نظرات کاربران