فهرست مطالب
این ۵ نکته طلایی برای اسباب کشی را همه باید بدانند. حرکت بخشی از زندگی است. اسباب کشی برای هر کسی ممکن است پیش بیاید، بعضیها هر سال و بعضیها هم کمتر، مجبور به اسباب کشی میشوند. این کار ممکن است فرآیندی استرسزا باشد و تا مدتها شما را درگیر کند. گرچه جابهجایی برای هر کسی لزوماً آسان نیست، اما راههایی برای بستهبندی سریعتر، کاهش کار و در نهایت انجام بهتر این فرآیند وجود دارد. حتی اگر تجربه زیادی در این کار داشته باشید، میتوانید روشهای خلاقانهای برای یک اسباب کشی راحت و بیدردسر ابداع کنید. در ادامه با ما باشید تا چند نکته طلایی برای یک اسباب کشی راحت، به شما توصیه کنیم.
از شر چیزهای اضافی خلاص شوید
اسباب کشی فرصتی طلایی برای خلاص شدن از دست وسایلی است که برای مدتها بیاستفاده ماندهاند. اینگونه کمتر میخواهید زحمت بستهبندی و جابهجایی بکشید. بازیافت، اهدا به دیگران و فروش از راهحلهای خلاص شدن از دست وسایل بیاستفاده است. اگر نمیتوانید بفهمید به یک چیزی نیاز دارید یا نه بهتر است از خود این سوال را بپرسید که اگر آن را نداشتید برای آن پول خرج میکردید یا نه؟ اگر دیدید حاضر نیستید بابت آن پول بپردازید، احتمالا دیگر به آن نیازی نخواهید داشت.
قبل از اسباب کشی وسایلی که میخواهید بفروشید یا اهدا کنید را مشخص کنید. سعی کنید کار فروش یا اهدا را قبل از روز اسباب کشی انجام دهید؛ اینگونه همه کارها بینظم و شلوغ نمیشود. اگر هم وسیلهای وجود دارد که مطمئن نیستید به آن نیاز دارید یا نه، بهتر است آن را جایی بگذارید که کمترین نیاز به جابهجایی را داشته باشد.
در هزینههای اسباب کشی صرفهجویی کنید
علاوه بر کار زیاد، اسباب کشی میتواند هزینه زیادی نیز برای شما داشته باشد. هزینه بستهبندی، حمل و نقل و جابهجایی وسایل سنگین از موارد ضروری هستند که میتوان در آن صرفهجویی کرد. برای بستهبندی اغلب میتوانید از دوستان، آشنایان یا حتی سوپری محل کارتن تهیه کنید. اینگونه نیازی نیست هزینه زیادی برای خرید کارتن بپردازید. یا اگر هر سال اسباب کشی دارید، بهتر است کارتنهایتان را نگهدارید. برای حمل و نقل هم از چند جا قیمت بگیرید تا مناسبترین قیمت را پیدا کنید.
برای جابهجایی وسایل، کمک از دیگران را فراموش نکنید. حمل اکثر اسباب منزل را با کمک چند نفر میتوان انجام داد. ولی برای وسایل سنگینی مثل یخچال و فریز و این موارد نیاز به نیروی کمکی خواهید داشت. بهتر است جابهجایی اینگونه وسایل را به نیروی کمکی بسپارید تا بدون دردسر به خانه جدیدتان منتقل شوند. یادتان نرود زیاد خودتان را خسته نکنید چون وسایل زیادی برای جابهجایی وجود دارد؛ اگر کمرتان درد بگیرد دیگر کاری از دستتان برنخواهد آمد.
چگونه وسایلمان را بستهبندی کنیم؟
یکی از مهمترین نکات اسباب کشی بستهبندی وسایل است. سعی کنید وسایلتان را به ترتیب بستهبندی کنید. اینگونه برای باز کردن و چیدن وسایل در منزل جدید دچار دردسر نمیشوید. مثلا وقتی میخواهید کشوهای کمدتان را خالی کنید، وسایل را به همان ترتیبی که در کشو چیدهاید در کارتن بگذارید. مثلا وسایل کشو اول را با وسایل کشو آخر قاطی نکنید، فرصت برای تغیر چینش کشوها زیاد است. روی هر کارتن بنویسید که چه چیزی درون آن است این کار برای پیدا کردن وسایلتان ضروری است. اگر وسایل درون کارتن شکستنی است هم حتما ذکر کنید. همینطور کشوها را چسب بزنید یا از جا در بیاورید تا برای حمل و نقل به مشکل برنخورید.
برای جمع کردن وسایل آشپرخانه باید خیلی احتیاط کنید. در آشپزخانه با استفاده از حوله آشپزخانه، چاقوها و سایر اشیا تیز را به صورت ایمن بپیچید و با چسب محکم کنید. همینطور به جای هدر دادن جعبههای اضافی، وسایل کوچک آشپزخانه مانند ادویه جات را درون قابلمههای بزرگ بگذارید. یادتان نرود وسایل ریختنی مانند صابون، شامپو، وسایل تمیز کننده و وسایل ریختنی را داخل پلاستیک بپیچید که اگر ریختند هم دیگر وسایلتان کثیف نشود.
چمدانها را هم پر کنید. میتوانید برای برخی از وسایل سنگین از چمدان هم استفاده کنید، زیرا چرخ آنها حرکت را آسان میکند. همچنین از چمدانها برای بستهبندی وسایلی که به راحتی در جعبه قابل حمل نیستند، مانند کتابها و ظروف سنگین میشود استفاده کرد.
از محتویات هر جعبه عکس بگیرید. این کار خیلی به شما در پیدا کردن وسایل کمک میکند. اینگونه برای فهمیدن اینکه در فلان جعبه چه چیزی هست دچار مشکل نمیشوید. از پشت تلویزیون هم عکس بگیرید. به خاطر سپردن جای دقیق سیمها سخت است. از پشت آن عکس بگیرید تا بعداً به یاد بیاورید که چگونه باید آن را راه بیاندازید.
یکی از مهمترین نکات اسباب کشی، بستهبندی وسایل برقی است. لوازم خانگی از وسایل گران قیمت خانه هستند، و در نگهداری و جابهجایی آنها باید نهایت دقت را داشته باشیم. بهترین روش برای حمل و نقل وسایل برقی استفاده از کارتنهای مخصوص همان محصول است. اما اگر کارتن محصول در دسترس نبود بهتر است آن را در پتویی بپیچید تا در حین حمل و نقل آسیب نبیند.
یک کیف کوچک برای وسایل ضروری که بلافاصله پس از ورود به مکان جدید به آنها نیاز دارید، تهیه کنید. این کیف میتواند شامل اسناد مهم، داروها، شارژرها، لوازم بهداشتی و چند دست لباس تمیز باشد.
حتما یادتان باشد جوری برنامهریزی کنید که خوراکیها و غذاهای یخچالیتان تا قبل از روز اسباب کشی مصرف شوند. اگر چیزی باقی ماند که باز نکردهاید میتوانید آن را به همسایهای یا دوستی بدهید. چون در روز اسباب کشی ممکن است آن خوراکی آسیب ببیند یا خراب شود.
در روز اسباب کشی به این نکات توجه داشته باشید
- روز اسباب کشی به خودی خود بسیار خسته کننده و استرسزا است. آب خنک و میان وعده سبک را فراموش نکنید. یک خوراکی سبک میتواند قدرت شما را در طول روز حفظ کند.
- برای بچههای کوچک و حیوانات خانگی برنامه داشته باشید. اگر بچه شما خیلی کوچک است بهتر است او را پیش دوستان یا خانواده یا در مهد بگذارید. همینطور اگر حیوان خانگی هم دارید بهتر است او را پیش دوستانتان بفرستید.
- یادتان باشد در روز اسباب کشی همه وسایل را بستهبندی کرده باشید. بهتر است چیزی را برای لحظه آخر نگذارید، اینگونه کار شما سریعتر و راحتتر پیش میرود.
سرانجام همه جعبهها باز میشوند، عجله نکنید!
سرانجام شما به منزل جدید میرسید ولی هنوز کارهای بیشتری برای انجام دارید. بهتر است قبل از اسباب کشی خانه جدید را شسته باشید. وسایل بزرگ که همان روز سر جایشان قرار میگیرند. برای باز کردن وسایلتان عجله نکنید که خسته شوید. اول اتاق خواب را بچینید و کم کم وسایل آشپزخانه را سر جای خود بگذارید. سرانجام همه جعبهها باز میشوند و همه چیز سر جای خود قرار میگیرد؛ عجله نکنید!
نظرات کاربران
نظرات کاربران