چرا باید یک جارو شارژی در خانه داشته باشیم؟

داشتن جارو شارژی در خانه

چرا باید یک جارو شارژی در خانه داشته‌ باشیم؟ به خرید جارو شارژی فکر کرده‌اید؟ بی‌شک امروزه جارو برقی یکی از وسایل ضروری هر خانه‌ای محسوب می‌شود. زوج‌های جوان در کنار خرید خچال و فریزر، خرید یک جارو برقی خوب را هم مد نظر قرار می‌دهند. اما کمتر کسی است که به فکر خرید جارو شارژی بیافتد. با اینکه این جاروها کاربرد زیادی دارند ولی هنوز خیلی بین مردم متداول نیستند. حتما سنگینی جارو برقی یا فضای زیادی که اشغال می‌کند صدای شما را هم در آورده. یا اینکه ماشین یا قسمت‌هایی از خانه را مجبور شده‌اید با جارو دستی بروبید؛ که در نهایت خیلی هم تمیز نشده است! پس چرا به فکر خرید یک جارو شارژی نیافتاده‌اید؟

انواع جارو شارژی و جارو برقی

جاروهای شارژی که امروزه به رقبای سرسخت جاروهای برقی تبدیل شده‌اند، مدل‌های پیشرفته‌تر و بی‌سیم همان جاروهای برقی قدیمی هستند. تکنولوژی همواره رو به جلو حرکت می‌کند تا زندگی ما را آسان و آسان‌تر کند. جاروهای شارژی هم به این دلیل راه به زندگی ما پیدا کرده‌اند که خانه‌هایمان را تمیزتر کنند. در این یادداشت انواع جاروهای شارژی، مزایا و معایب آن را آورده‌ایم. همینطور در نهایت گفته‌ایم که چرا باید یک جارو شارژی در خانه داشته باشیم. پس تا آخر این یادداشت با ما همراه باشید.

انواع جاروهای شارژی

جاروهای شارژی در ۳ مدل دستی، پارویی (عصایی) و هوشمند در بازار عرضه می‌شوند. همینطور برخی از جاروهای عصایی را می‌توان به‌عنوان جاروی دستی هم استفاده کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا این ۳ مدل را با هم بررسی کنیم.

مدل دستی

مدل دستی جارو شارژی

جاروهای شارژی دستی سبک هستند، به فضای کمی برای نگهداری نیاز دارند و حتی می‌توان آن را به مسافرت برد. این مدل جاروها برای تمیز کردن مبل، کمدها و ماشین بسیار مناسب است.

مدل پارویی یا عصایی

مدل پارویی جارو شارژی

جارو شارژی‌های پارویی دارای یک دسته بلند هستند که به‌صورت ایستاده بوده و برای پاک کردن کف مناسب است. این مدل جارو شارژی به نسبت مدل دستی، بزرگ‌تر و سنگین‌تر است. همچنین به عنوان بخارشو هم می‌توان از آن استفاده کرد. این مدل برای نظافت سطوح سرامیکی عالی هستند.

جارو شارژی هوشمند

جارو شارژی هوشمند

این مدل جاروها، ربات‌های هوشمندی هستند که بدون آن که نیاز باشد ما دست به سیاه و سفید بزنیم خودشان خانه را تمیز می‌کنند. برخی از مدل‌های این جاروهای هوشمند بدون اینکه به جایی برخورد کنند می‌توانند کل خانه را تمیز کنند. البته این نوع از جاروها هنوز خیلی جا نیافتاده و هنوز جا دارد که بهتر و هوشمندتر شوند.

مزایای خرید جارو شارژی

در ادامه برخی از مزایای خرید جارو شارژی را با هم بررسی می‌کنیم.

مزایای خرید جارو شارژی
  • انعطاف حرکتی زیاد: این جاروها را، به این دلیل که بی‌سیم هستند، به راحتی می‌توانید به هر جای خانه که خواستید بکشید. بدون نیاز به پریز و سیمی که توی دست و پایتان گم شود، حتی جاهای کور خانه را هم می‌توانید جارو کنید. با یک جاروی شارژی به‌راحتی می‌توانید کابینت‌ها، گوشه‌های خانه، راه پله، زیرپله و همچنین داخل ماشین را تمیز کنید. این جاروها برخلاف جاروهای سیم‌دار، محدودیت حرکتی ندارند.
  • وزن کم: قطعا وزن کم در هر وسیله‌ای یک مزیت به شمار می‌رود. جاروهای برقی با اینکه کار نظافت را برای همه راحت کرده‌اند، اما وزن زیادی دارند و جابه‌جایی‌شان سخت است. جاروهای برقی به طور متوسط ۷ کیلوگرم وزن دارند این در حالی است که وزن جاروهای شارژی به طور متوسط تنها ۳ کیلوگرم است. همین وزن کم کار جابه‌جایی و نظافت را بسیار راحت می‌کند.
  • صدای کمتر: چون اکثر این جاروها توان و قدرت متوسطی دارند صدای آن‌ها، نسبت به مدل‌های بزرگ و برقی، کمتر است.
  • قابلیت‌های کاربردی متنوع: علاوه‌بر انعطاف حرکتی و وزن کم، این جاروها قابلیت‌های متنوع دیگری هم دارند. به‌عنوان مثال برخی از مدل‌های جاروهای شارژی قابلیت مکش آب و خاک را دارد. همینطور سری‌های متنوع این جاروها باعث می‌شود تا بتوانید مکان‌های غیرقابل دسترس را هم تمیز کنید. جالب است بدانید که حتی جارو شارژی خود را می‌توانید به مسافرت برده و ماشین خود را هم با آن تمیز کنید.
  • نگهداری آسان: این جاروها جای کمی می‌گیرند و سبک هستند، به همین دلیل به‌راحتی می‌توانید یک جایی برای آن در خانه پیدا کنید. حتی برخی مدل‌های آن را می‌توانید به دیوار آویزان کنید!

معایب خرید جارو شارژی

معایب خرید جارو شارژی

در ادامه به برخی از معایب خرید جارو شارژی می‌پردازیم.

  • عمر باتری: یکی از معایب جدی جاروهای شارژی، عمر باتری آن‌ها است. برای ۱۵ تا ۴۵ دقیقه نظافت، جاروی شما باید چیزی حدود ۲ تا ۱۶ ساعت در برق بماند. پس اگر خانه بزرگی دارید یا در نظافت خیلی وسواسی هستید، این جارو شاید زیاد به کارتان نیاید.
  • ظرفیت کیسه: خب با توجه به حجم دستگاه، کیسه آن هم به نسبت جاروهای برقی کوچک‌تر است. کیسه‌های جاروهای برقی به طور متوسط چیزی بین ۲ تا ۳ لیتر ظرفیت دارند. این در حالی است که ظرفیت کیسه جاروهای شارژی به طور متوسط تنها ۰/۶لیتر است. پس شما مجبور خواهید شد زود به زود کیسه را خالی کنید، چون در غیر این صورت قدرت مکش دستگاه کم شده و کارایی مطلوب را نخواهد داشت.
  • قدرت پاک‌کنندگی کمتر: البته قدرت پاک‌کنندگی به مدل جارو شارژی هم بستگی دارد. ولی به طور کلی جاروهای شارژی قدرت پاک‌کنندگی کمتری نسبت به جاروهای برقی دارند. با این که این جاروها در سطوح صاف و سرامیکی را خیلی خوب تمیز می‌کنند اما فرش‌ها را به همان تمیزی پاک نمی‌کنند. به‌طور متوسط یک جارو شارژی با مدل معمولی، تنها ۴۷ درصد از گردوغبار روی فرش را تمیز می‌کند. درحالی‌که یک جاروبرقی سیمی می‌تواند تا ۷۹ درصد آن را پاکیزه نماید.

چرا باید یک جارو شارژی در خانه داشته باشیم؟

جارو شارژی در خانه

این جاروها برای تمیز کردن فضاهای کوچک و پله، مبلمان، پرده، قفسه، قسمت‌های غیرقابل دسترس و حتی ماشین بسیار کاربردی هستند. همینطور اگر توان و مکش کافی داشته باشد به‌خوبی از پس گردوخاک و کثیفی خانه برمی‌آید. اگر جاروی شما همیشه شارژ کافی داشته باشد، در زمانی که به برق دسترسی ندارید هم می‌تواند به شما کمک کند. مدل‌های چندمنظوره جاروهای شارژی توانایی تمیز کردن آب و خاک کنار هم را دارند و این قابلیت بسیار جذابی برای یک وسیله نظافتی به حساب می‌‌آید. همینطور سری‌های مختلف این وسیله از پس تمیز کردن هر فضایی برمی‌آید.

اگر این مطلب برایتان مفید بوده، آن را با دیگران به اشتراک بگذارید:

کالاهای مرتبط

جاروشارژی بوش BCS711PET
جاروشارژی بوش BCS711PET
تخفیف
۱۹,۹۰۰,۰۰۰ تومان 18,500,000 تومان
جاروشارژی بوش BCS711XXL
جاروشارژی بوش BCS711XXL
تخفیف
۱۷,۱۵۰,۰۰۰ تومان 16,700,000 تومان
جارو شارژی ایستاده بوش BCH86PET1
جارو شارژی ایستاده بوش BCH86PET1
%۱۱ تخفیف
۱۲,۳۰۰,۰۰۰ تومان 10,900,000 تومان

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر ثبت می‌کنید!
ثبت دیدگاه برای این مطلب
*
*
*