۵ غذایی که می‌توانید در غذاساز بپزید. تکنولوژی پیشرفت کرده و زندگی سرعت گرفته، ولی ما هم کار بیشتری برای انجام دادن داریم. دیگر وسایل آشپزی قدیمی کاربردی ندارند و ابزارهای جدید کارها را راحت‌تر و سریع‌تر پیش می‌برند. غذاساز یکی از ابزارهای آشپزی است که وجودش در هر آشپزخانه‌ای نعمت است. خرد کردن و مخلوط کردن، بخش اعظم بسیاری از غذاهاست که غذاساز این کار را برای شما راحت کرده است. موادتان را درون آن بریزید و یک الی دو دقیقه صبر کنید، موادتان حاضر است.

بسیاری از مواد مورد نیاز برای انواع غذاها را می‌توان در غذاساز به سرعت آماده کرد. اگر نگاهی به این لیست بیاندازید خواهید دید که خرید یک غذاساز خوب چقدر کارتان را راحت خواهد کرد. همینطور قادر خواهید بود غذاهایی با تنوع زیادی را بپزید. پس اگر این وسیله ار ندارید باید به خرید یک غذاساز خوب فکر کنید. در ادامه ما دستور پخت ۵ غذا را برای شما آماده کرده‌ایم که بتوانید به راحتی آن‌ها را در غذاساز خود درست کنید. امیدواریم از این غذاها خوشتان بیاید.

۱- حمص

غذاساز

مواد مورد نیاز برای تهیه حمص:

(با این مقدار مواد شما تقریبا دو فنجان حمص خواهید داشت)

۱ پیمانه نخود پخته شده یا کنسروی
۱ لیمو بزرگ
۱ حبه سیر
نصف پیمانه ارده
یک چهارم قاشق چای خوری زیره
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
کمی کنجد برای تزئین

طرز تهیه حمص:

۱- ابتدا نخودها را کاملا بشویید و سپس آن‌ها را آبکش کنید.
۲- آب یک لیموی تازه را بگیرید. شما به ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری آب‌ لیمو نیاز دارید.
۳- یک حبه سیر را پاک کنید و با سمت صاف چاقو آن را روی تخته برش له کنید. آنقدر به آن ضربه بزنید تا خمیری شکل شود.
۴- نخود، آب لیمو، سیر له شده، ارده، نمک، فلفل، زیره و ۲ قاشق غذاخوری آب را در غذاساز بریزید. سپس بگذارید دستگاه به مدت یک دقیقه کار کند. در همین حین روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید.
۵- حمص شما کاملا باید سبک و خامه‌ای شکل شود. اگر حمص شما شکل نگرفته بود می‌توانید ۱ دقیقه بیشتر دستگاه را روشن نگه دارید.
۶- حمص را در یک بشقاب بریزید و رویش را با کنجد و روغن زیتون تزئین کنید.

۲- روستی

غذاساز

مواد مورد نیاز برای تهیه روستی:

(با این مقدار شما ۱۲ قطعه روستی خواهید داشت)

۱ کیلو و ۸۰۰ گرم سیب زمینی پوست کنده شده
۱ قاشق غذا خوری نمک کوشر
۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۲ عدد پیاز خورد شده
۱ قاشق سرکه سفید
مقداری فلفل سیاه

طرز تهیه روستی:

۱- ابتدا سیب زمینی‌ها را در یک ظرف آب نمک در حال جوش بریزید. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی‌ها کاملا آب‌پز شوند سپس آن‌ها را آبکش کنید. پس از پخت سیب‌ زمینی‌ها را در یک بشقاب بریزید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
۲- پیاز، سرکه و نمک کوشر را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا کمی پیاز نرم شود.
۳- در همین حین سیب زمینی‌های پخته شده را رنده کنید یا در غذاساز بریزید.
۴- سپس مخلوط پیاز و سیب زمینی را با هم ترکیب کنید.
۵- روستی را هم می‌توانید در تابه سرخ کنید و هم آن در فری که گرم شده به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه پخت.

۳- پوره کدو تنبل سبز کابوچا

غذاساز

مواد مورد نیاز برای تهیه پوره کدو تنبل سبز کابوچا:

(این دستور پخت برای ۱۰ نفر کافی است)

تقریبا ۱ کیلو کدو تنبل سبز کابوچا یا کدو حلوایی
نمک و فلفل
۶ قطعه زنجبیل پوست کنده شده و خورد شده
۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
نصف فنجان خامه

طرز تهیه پوره کدو تنبل سبز کابوچا:

۱- کدو‌ها را برش بزنید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
۲- کدوها را روی یکی سینی بچینید و در فر با دمای ۳۷۵ بپزید.
۳- بعد از اینکه کدوها پخت، بگذارید کمی خنک شود، سپس پوست آن را بکنید.
۴- سپس گوشت کدو‌ها را با شکر و زنجبیل در غذاساز بریزید تا خوب مخلوط شود.
۵- به تدریج خامه را اضافه کنید تا پوره یکدست شود. اگر موادتان خیلی غلیظ شد، خامه بیشتری اضافه کنید.
۶- سپس مواد را از غذاساز خارج کنید و درون قابلمه روی شعله ملایم قرار دهید.
۷- مرتب هم بزنید تا به خوبی مواد پخته شود و جا بیفتد.

۴- کوفته ترکی

غذاساز

مواد مورد نیاز برای تهیه کوفته ترکی:

۱/۴ سر گل کلم
۱/۲ فنجان کلم ریز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری نشاسته سیب زمینی یا نشاسته ذرت
۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
۱ قاشق چای‌خوری نمک دریا
۱ قاشق چای‌خوری ریحان خشک شده
۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل
۴۵۰ گرم ground turkey یا بوقلمون چرخ شده
اختیاری: سس کباب و برگ‌های تازه ریحان

طرز تهیه کوفته ترکی:

۱- گل کلم‌ها را درون غذاساز بریزید تا ریز شوند.
۲- سپس گل کلم‌های خرد شده را در یک کاسه بزرگ‌تر بریزید. کلم، نشاسته سیب زمینی، سرکه، نمک، ریحان، فلفل و گوشت را اضافه کنید.
۳- مواد را به آرامی مخلوط کرده و با یک قاشق بستنی یا با دست‌های خیس، قلقلی کنید.
۴- فر را با دمای ۴۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
۵- کوفته‌ها را روی یک توری چرب شده بچینید و ۲۰ تا ۲۴ دقیقه بپزید.
۶- پس از بیرون آوردن کوفته‌ها از فر می‌توانید آن را با سس کباب و ریحان تازه مزه‌دار کنید.

۵- شکلات نارگیلی

غذاساز

مواد مورد نیاز برای تهیه شکلات نارگیلی:

۲ فنجان گردو خرد شده
۲ فنجان خرما بدون هسته
۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
۱/۳ فنجان کره فندق
۱/۴ فنجان نارگیل خرد شده شیرین نشده
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
۲ قاشق غذاخوری شربت افرا
کمی نمک

طرز تهیه شکلات نارگیلی:

۱- دستور پخت خیلی ساده است. ابتدا همه موادتان را در غذاساز بریزید تا مخلوط شوند.
۲- وقتی همه مواد مخلوط شدند آن‌ها را در یک سینی که کفش را با کاغذ شیرینی‌پزی پوشانده‌اید پهن کنید.
۳- سپس سینی‌تان را تقریبا به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. بعد از یک ساعت اگر دیدید موادتان خوب سفت نشده بگذارید باز هم کمی دیگر بماند.
۴- موادتان را که از فریزر خارج کردید، کاغذ روغنی را از شرینی‌تان جدا کنید تا به آن نچسبد.
۵- شکلاتتان را می‌توانید برش‌های مربعی شکل بزنید و در شیرینی‌خوری نگهداری کنید.

اگر شما هم نیاز به یک غذاساز خوب دارید، چطور است یک نگاهی به این محصول بیاندازید.