ممکن است شما هم یک ساندویچ ساز در خانه داشته باشید اما دستور تهیه انواع غذا با ساندویچ ساز را ندانید. نگران نباشید! ما در این مطلب از وبلاگ المارکت نحوه درست کردن انواع وعده‌های غذایی لذیذ و سالم را به کمک ساندویچ ساز به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه شوید.‌

مقدمه

اگر در آشپزخانه خود یک ساندویچ ساز دارید، پس به‌راحتی می‌توانید تنوع بی‌نظیری از انواع غذاهای فوری و خوشمزه را تجربه کنید. به کمک ساندویچ ساز نه‌تنها ساندویچ‌های داغ و خوشمزه بلکه می‌توانید کیک، وافل و انواع مختلفی از دستورهای غذایی را برای خود و خانواده خود آماده کنید.

شما می‌توانید انواع دستگاه ساندویچ ساز را به‌راحتی و با ارسال رایگان از فروشگاه اینترنتی المارکت تهیه نمایید.

اسنک‌ها نوعی از انواع فست فودها هستند که این روزها جایگاه مشخص و ثابتی در رژیم غذایی بسیاری از خانواده دارند. می‌توانید این صبحانه خوشمزه را با انواع سبزیجات و گوشت درست کنید. اسنک یک نوع فست فود محبوب است که می‌توانید بدون صرف زمان زیاد آن را با ساندویچ ساز تهیه کنید.

آموزش چند غذا با ساندویچ ساز

آموزش غذا با ساندویچ ساز: اسنک گوشت و قارچ

اسنک گوشت یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع غذاهاست که می‌توان آن را با مواد گوناگون تهیه کرد. ما یکی از ساده‌ترین و درعین‌حال خوشمزه‌ترین دستورالعمل‌ها را برایتان آورده‌ایم. تهیه این غذا با ساندویچ ساز بسیار آسان است.

اسنک گوشت - طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ با نکات | ایران کوک

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
  • نان تست: ۱ بسته ۱۲ تایی
  • قارچ: ۲۵۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و سایر ادویه دلخواه: به میزان لازم

طرز تهیه:

تهیه این غذا با ساندویچ ساز بسیار راحت است. برای تهیه اسنک گوشت و قارچ ابتدا باید پیاز را خرد کرده و همراه با کمی زردچوبه در روغن سر تفت دهید. سپس گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید و همراه با کمی نمک تا حدی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. ادویه‌های دلخواه را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سپس ۲ قاشق رب به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید تا خوش‌رنگ و خوش‌طعم شود. ذرت‌ها را در کمی آب به مدت یک ربع، پخته کنید تا کمی نرم شود و به مواد خود اضافه کنید. سپس قارچ‌ها را حلقه‌ای کرده و در تابه‌ای جداگانه، در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. فلفل دلمه‌ای را نیز خرد کرده و کمی در روغن سرخ کنید و به همراه قارچ‌ها، به گوشت اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

در مرحله آخر، دستگاه ساندویچ ساز را روشن کرده، صفحات آن را با فرچه کمی جرب کنید. یک لایه نان تست داخل آن قرار داده و سطح روی آن را با مواد گوشت و قارچ پر کنید. سپس بر روی آن‌ها پنیر پیتزا ریخته و یک لایه دیگر نان تست قرار دهید. هر نان را به مدت ۵ دقیقه در ساندویچ ساز بگذارید تا خوب طلایی رنگ شود. اسنک‌های شما آماده است، به همراه انواع سس، نوش جان کنید.

شما می‌توانید انواع دستگاه ساندویچ ساز را به‌راحتی و با ارسال رایگان از فروشگاه اینترنتی المارکت تهیه نمایید.

آموزش غذا با ساندویچ ساز: پنینی مرغ

مواد موردنیاز پنینی مرغ

  • پنیر ورقه: ۶ عدد
  • فیله مرغ: ۶ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل دلمه: ۱ عدد
  • قارچ: ۵ عدد
  • نان باگت کوچک: ۶ عدد
  • پنیر تازه موزارلا: ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
  • سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
Grilled Chicken Panini Sandwich With Pesto Recipe

مراحل تهیه پنینی مرغ

تهیه این غذا با ساندویچ ساز بسیار آسان است. ابتدا فیله‌های مرغ خردشده را به همراه نمک و فلفل به همراه دو قاشق روغن در تابه سرخ کنید و چند دقیقه بعد آویشن را اضافه کنید. مرغ‌ها را از تابه خارج کنید. قارچ‌های اسلایس شده را در تابه به همراه یک قاشق روغن، نمک و فلفل روی حرارت بال چند دقیقه خوب تفت بدهید و از تابه خارج کنید. پیاز را خلالی خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت بدهید تا کمی سبک شود. فلفل دلمه‌های خلالی خردشده را اضافه و همراه پیاز تفت بدهید.

سرکه بالزامیک را به مواد اضافه کنید. مرغ و قارچ را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. شعله را خاموش کنید و پنیر موزارلا را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. بین نان‌ها را برش بزنید و داخل نان‌ها را از مواد پر کنید. در هر ساندویچ پنیر ورقه‌ای قرار دهید. روی نان‌ها را با کره چرب کنید و در ساندویچ ساز قرار دهید تا گریل شود.

آموزش غذا با ساندویچ ساز: ساندویچ ژامبون و قارچ

مواد مورد ساندویچ ژامبون و قارچ

  • نان تست: ۴ عدد
  • ژامبون گوشت یا مرغ: ۶ ورق
  • قارچ: ۴ عدد
  • پنیر ورقه‌ای: ۲ ورق
  • گوجه: ۱ عدد
  • کاهو: به میزان لازم
کالباس تنوری | طرز تهیه ژامبون تنوری بدون فر | ژامبون تنوری در مایکروفر |  دهکده پروتئین

مراحل تهیه ساندویچ ژامبون و قارچ

قارچ‌ها را اسلایس کنید و به همراه نمک و فلفل و یک قاشق روغن روی حرارت بالا تفت بدهید. روی یک نان تست کمی سس کچاپ بمالید و یک ورق پنیر و ۳ ورق ژامبون روی آن قرار دهید. کمی از قارچ‌ها روی ژامبون بریزید و کمی کاهو روی آن بریزید. گوجه را به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید و چند تکه به میزان موردنظر روی قارچ قرار دهید. روی مواد یک لایه پنیر ورقه‌ای بگذارید. یک نان تست دیگر روی آن قرار بدهید و در ساندویچ ساز قرار بدهید.

شما می‌توانید انواع دستگاه ساندویچ ساز را به‌راحتی و با ارسال رایگان از فروشگاه اینترنتی المارکت تهیه نمایید.

آموزش غذا با ساندویچ ساز: اسنک تخم‌مرغی

تهیه این غذا با ساندویچ ساز بسیار آسان و بدون دردسر است و به مواد زیادی احتیاج ندارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که تخم‌مرغ‌ها را بجوشانید، سپس پوست آن‌ها را گرفته و با چنگال یا قاشق آن‌ها را خوب بزنید تا کاملاً له شوند یا رنده شوند. سپس کره و پنیر پیتزا را به همراه ادویه‌های دلخواه اضافه کنید. حالا که مواد شما آماده است، مواد به‌اندازه کافی را در نان تست بریزید و درون دستگاه ساندویچ بگذارید. بعد از ۵ دقیقه اسنک تخم‌مرغی شما آماده میل کردن می‌شود.

SarahYoude_EggSandwichDone | Sandwich maker recipes, Breakfast sandwich  maker recipes, Food

آموزش غذا با ساندویچ ساز: سمبوسه

برای تهیه انواع سمبوسه با ساندویچ ساز ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید، سپس فلفل خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. وقتی نرم شد قارچ‌ها را ریز خرد کرده و کمی تفت دهید. وقتی آب قارچ تماماً گرفته شد، گوشت چرخ‌کرده را نیز اضافه کرده و مجدد سرخ کنید. در صورت تمایل می‌توانید جعفری خردشده را هم اضافه کنید. نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و زردچوبه و مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید مواد ترکیبی بجوشد و آبکش شود.

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری

حالا ۴ لایه نان لواش را به‌اندازه کل بشقاب ساندویچ ساز خود برش دهید. بشقاب‌های ساندویچ را پهن کرده و ۴ لایه نان روی بشقاب بگذارید و مواد لازم برای سمبوسه را روی آن پهن کنید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید؛ و سپس ۴ لایه دیگر نان لواش روی آن‌ها گذاشته و ساندویچ ساز را ببندید. به‌این‌ترتیب نان‌های لواش سرخ‌شده و خشک می‌شوند و روغن زیادی مصرف نمی‌کنند؛ بنابراین یک غذای سالم‌تر به نسبت سایر روش‌ها خواهید داشت.