پخت سبزی پلو با ماهی در ایرفرایر برای نوروز امسال

سبزی پلو با ماهی در ایرفرایر

در مورد آشپزی با هواپز چه می‌دانید؟ آیا می‌دانید که به کمک هواپز پخت انواع ماهی‌ها امکان‌پذیر است؟ نوروز یکی از بزرگ‌ترین جشن‌های باستانی ما ایرانیان است که با بیداری طبیعت و فصل زیبای بهار آغاز می‌شود. یکی از رسوم مهم این عید باستانی، خوردن سبزی پلو با ماهی است. و چه بهتر است که با به کار گیری روش‌های جدید پخت سبزی پلو با ماهی، بر زیبایی این شب بیفزاییم. خوب است که روش پخت سبزی پلو با ماهی در ایرفرایر را یاد بگیریم تا در کم‌ترین زمان ممکن و با حفظ خواص غذا، سبزی پلو با ماهی نوروز امسال را آماده کنیم.

جالب است بدانید که سنت تهیه و میل کردن سبزی پلو با ماهی برای سال نو، به نمادهای کهن ایرانی بازمی‌گردد. سبز بودن سبزی پلو نمادی برای برکت و سرسبزی روزهای جدید است؛ ماهی به نشانه ثروت، فراوانی و کامیابی به‌کار می‌رود و برنج نیز به‌عنوان نماد برکت و حاصل‌خیزی شناخته می‌شود. آشپزی با سرخ کن بدون روغن نه تنها کالری و چربی مضر غذا را کاهش می‌دهد؛ بلکه در بهبود عطر و طعم و ترد شدن آن نیز نقش به سزایی دارد. شما می‌توانید برای نوروز امسال پخت سبزی پلو با ماهی در ایرفرایر را تجربه کنید.

آشپزی با هواپز؛ سبزی پلو با ماهی در ایرفرایر خوشمزه‌تر از همیشه!

 اگر قصد آشپزی با سرخ کن بدون روغن را دارید و می‌خواهید نوروز امسال سبزی پلو با ماهی خود را با هواپز تهیه کنید، به موارد زیر توجه کنید:

چه نوع ماهی برای آشپزی با هواپز بهتر است؟

به‌طورکلی هر نوع ماهی را می‌توان در هواپز یا ایرفرایر تهیه کرد. اما ماهی‌هایی که بافت سفت‌تری دارند، برای این کار بهتر هستند. چون در طی فرآیندهای پخت، بافت خود را حفظ می‌کنند و متلاشی نمی‌شوند. بنابراین در میان انواع و اقسام ماهی‌های شمال و جنوب، ماهی‌های دارای گوشت سفید و سفت، مثل ماهی تیلاپیلا، هالیبوت و… انتخاب‌های بهتری هستند. همچنین توصیه می‌شود که برای سبزی پلو با ماهی در ایرفرایر، ماهی‌های تازه‌ای خریداری کنید تا ترد و خوشمزه‌تر شوند. البته اگر می‌خواهید ماهی فریز شده را در سرخ کن بپزید، باید صبر کنید تا یخ آن آب شود و به دستگاه هواپز آسیبی نرساند.

سبزی پلو با ماهی در ایرفرایر

مواد اولیه سبزی پلو با ماهی در ایرفرایر

  • ۴۵۴ گرم فیله ماهی سفید و نسبتا سفت (و البته از هر نوع ماهی شمال یا جنوب)
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • پودر سیر یک قاشق چایخوری
  • فلفل، ادویه و زردچوبه به مقدار لازم
  • یکی دو عدد تخم مرغ
  • یک تا دو فنجان پودر سوخاری جهت ترد و برشته شدن ماهی
  • روغن آشپزی به مقدار لازم

دستورالعمل تهیه سبزی پلو با ماهی در ایرفرایر

  1. مقدار ماهی لازم را تهیه نموده و یا اگر از قبل در فریزر دارید، بیرون بگذارید تا یخش به خوبی آب شود.
  2. ۵ دقیقه قبل از شروع پخت، ایرفرایر یا هواپز را روی دمای ۱۹۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
  3. فیله‌ ماهی را در اندازه مناسب، به‌طوری‌که نه خیلی ضخیم باشد و نه خیلی نازک، برش دهید. سعی کنید برش‌های یکنواختی بزنید تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن، غذای لذیذ شب عید خود را تحویل بگیرید.
  4. فیله‌ها را روغن زده و با نمک، فلفل، پودر سیر، زردچوبه و… آمیخته کنید.
  5. دو تخم مرغی که از قبل با دمای اتاق به تعادل رسیده‌اند را بردارید، در ظرفی جداگانه بشکنید و فیله را در آن فرو ببرید.
  6. فیله ماهی آغشته به تخم مرغ را در پودر سوخاری بغلتانید؛ به‌طوریکه تمام سطح آن از پودر سوخاری پوشیده شود.
  7. سبد یا سینی هواپز را بردارید و آن را با کاغذ روغنی یا پوشش سیلیکونی سوراخ‌دار بپوشانید. و اگر کاغذ روغنی در اختیار ندارید، سینی را به‌خوبی چرب کنید.
  8. فیله‌ها را روغن پاشیده؛ در صورت تمایل، زعفران بزنید، و در سرخ کن با دمای ۱۹۵ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  9. برای پخت کامل ماهی‌ها، برحسب ضخامت فیله نیاز به ۸ تا ۱۵ دقیقه زمان دارید.
  10. پس از طی شدن نصف تایم پخت، فیله‌ها را پشت و رو کنید تا به طور کامل بپزند.
  11. برای زیبا و برشته‌تر شدن ماهی، یک دقیقه پیش از اتمام پخت، روغن را به آن اسپری کنید و ماهی‌ها را پشت و رو کنید.
  12. مرحله آخر آشپزی با هواپز؛ با قهوه‌ای و برشته شدن سطح ماهی می‌توانید متوجه سرخ شدن کامل آن شوید و آن را از سرخ کن خارج نمایید.
سبزی پلو با ماهی در ایرفرایر

تبریک! غذای شما حاضر است! می‌توانید آن را با سس خردل یا سس تارتار سرو کنید و با یک سبزی پلو خوش عطر و طعم میل نمایید.

برای مشاهده و خرید ایرفرایرهای متنوع به شما پیشنهاد می‌کنیم تا به وب‌سایت فروشگاهی المارکت سر بزنید.

اگر این مطلب برایتان مفید بوده، آن را با دیگران به اشتراک بگذارید:

کالاهای مرتبط

نظرات کاربران

اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر ثبت می‌کنید!
ثبت دیدگاه برای این مطلب
*
*
*